Η δύναμη της ομάδας!

Επιλογη Προσωπικου και Στελεχωση

Επιλογη Προσωπικου και Στελεχωση

Η δύναμη της ομάδας! Η επιλογή προσωπικού και η στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού του καταλύματός σας παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση της επιχείρησης. Ο κλάδος της φιλοξενίας έχει από τη φύση του στον πυρήνα τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που θα αναλάβουν όλες τις καθημερινές αρμοδιότητες και τα καθήκοντα που αφορούν την επιχείρησή σας, πρέπει να συγκεντρώνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως προσαρμοστικότητα, διακριτικότητα, προθυμία, ομαδικό πνεύμα και, κυρίως, διάθεση και αγάπη για τους καλεσμένους τους.

Virtu Suites

Golden Sand

Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι ένα τουριστικό κατάλυμα πρέπει να έχει πρόσβαση στα καλύτερα ταλέντα στην αγορά εργασίας και συγχρόνως, ένα οργανωμένο σύστημα προκειμένου να διαλέγει τα κατάλληλα άτομα, που μπορούν να συνθέσουν μια ομάδα νικητών! 

Η Optima στέκεται στο πλευρό κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλοξενίας και παρέχει ένα οργανωμένο σύστημα διαλογής των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το δυναμικό της δική σας επιχείρησης και θα αποτελέσουν τη βάση για την επιτυχία της. Χάρη στην εκτεταμένη μας πείρα, καθώς και στην οργανωμένη διαδικασία επιλογής που εφαρμόζουμε, είμαστε σε θέση να «κοσκινίσουμε» την αγορά για εσάς και να αξιολογήσουμε αποτελεσματικά τους υποψήφιους, προκειμένου να εντοπίσουμε τα άτομα με τα καταλληλότερα προσόντα για την αντίστοιχη θέση.

Golden Sand

 

Μεθοδικη Αξιολογηση & Εκπαιδευση Προσωπικου

Στόχος μας δεν είναι μόνο να βρούμε τους ανθρώπους που ταιριάζουν για τις ανάγκες σας. Αλλά να χτίσουμε το ιδανικό κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας από το ένα πόστο στο άλλο και να μεγιστοποιήσουμε την παραγωγικότητα της επιχείρησης. Γι’ αυτό και η διαδικασία ανάλυσης της δομής και της οργάνωσης των τμημάτων και ο καθορισμός κενών θέσεων εργασίας, αποτελούν τη βάση μας κατά τη διαδικασία στελέχωσης. 

Στη συνέχεια, αφού έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες διαλογής των ανθρώπων που θα στελεχώσουν την επιχείρησή σας, προχωρούμε στην εκπαίδευση του προσωπικού και αναπτύσσουμε τις ικανότητες των εργαζομένων, έτσι ώστε να διαμορφωθεί παράλληλα η κοινή γλώσσα εταιρικής επικοινωνίας που πρέπει να υιοθετήσει το προσωπικό απευθυνόμενο στους επισκέπτες σας.

Διαρκης Καθοδηγηση

Για να μπορέσουμε, ωστόσο, να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα σας λειτουργεί άψογα ως σύνολο, δημιουργούμε αποτελεσματικούς δίαυλους επικοινωνίας και φροντίζουμε τον συντονισμό των εργαζομένων μεταξύ τους, ώστε να μεταφέρονται οι πληροφορίες έγκαιρα και με τον σωστό τρόπο.

Glaronissi Beach

 

Villa Flora

Συγχρόνως, όμως, μέσα από τη συχνή επικοινωνία και τις προσωπικές συνεντεύξεις με το προσωπικό σας, διατηρούμε αποτελεσματικά τον έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας και της ομαδικής συνοχής των τμημάτων και επιτυγχάνουμε την απόλυτη επαγγελματική ευρυθμία. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.