Πλήρης συμβουλευτική καθοδήγηση

Οργάνωση Λειτουργιας

Οργανωση Λειτουργιας

Είναι ζήτημα ποιότητας! Η έξυπνη διαχείρισης της λειτουργίας της επιχείρησής σας είναι το «κλειδί» για την υψηλή απόδοσή της. Ο τρόπος με τον οποίο εκτελούνται από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες λειτουργίες πρέπει να είναι αποτελεσματικός, να εξοικονομεί χρόνο και να εξασφαλίζει μια αρμονική καθημερινότητα. Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να διασφαλιστεί ότι οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν αποτελεσματικές με τη χρήση των ελάχιστων δυνατών πόρων, ενώ οι απαιτήσεις των επισκεπτών σας ικανοποιούνται στο 100%.

Virtu Suites

Villa Flora

Η ομάδα της Optima αναλαμβάνει υπεύθυνα και επαγγελματικά την πλήρη διαχείριση και συμβουλευτική καθοδήγηση για όλες τις καθημερινές δραστηριότητες αφορούν τη λειτουργία της επιχείρησής σας, από τη διαχείριση των κρατήσεων και των κριτικών των επισκεπτών, μέχρι τη συνεργασία με τους προμηθευτές και την αυτοματοποίηση των φορολογικών υποχρεώσεών σας. 

Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και τον σχεδιασμό της κατάλληλης στρατηγικής, πετυχαίνουμε τη μείωση του φόρτου εργασίας του προσωπικού, ενδυναμώνουμε την ουσιαστική αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη και παρέχουμε πρακτικές λύσεις που βοηθούν την επιχείρησή σας να εξελιχθεί και να επιτύχει το μέγιστο κέρδος.

Naxian Air

Διαχειριση κρατησεων

Η αποτελεσματικότητα ως προς τις κρατήσεις αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα για κάθε κατάλυμα. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο κρατήσεων της επιχείρησής σας, παρέχουμε πλήρη διαχείριση κρατήσεων μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιτυγχάνει τόσο την είσπραξη κρατήσεων από τους επισκέπτες σύμφωνα με τους προκαθορισμένους χρόνους και τρόπους αποπληρωμής, όσο και την καθημερινή εποπτεία, συμφωνία και έλεγχο ταμείου του τμήματος κρατήσεων. Παράλληλα με τον ημερήσιο έλεγχο της ορθότητας είσπραξης υπολοίπων από επισκέπτες, μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια τις πωλήσεις σας.

 

Αυξηση αξιολογησεων

Η διαχείριση των κριτικών από τους επισκέπτες σας αποτελεί ένα θησαυρό πληροφορίας με τεράστια δυναμική. Γι’ αυτό τον λόγο, είναι προτεραιότητα η ανάπτυξη ενός μεθοδικού πλάνου που ενθαρρύνει τις αξιολογήσεις προς το κατάλυμά σας, με στόχο να ενισχυθεί η αξιοπιστία της επιχείρησής σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.   

Arco Naxos

Marine Dream

Συνεργασια με προμηθευτες

Μια λειτουργική και αποδοτική σχέση με τους προμηθευτές σας είναι επένδυση που οφείλει να κάνει κάθε τουριστικό κατάλυμα. Γι’ αυτό τον λόγο, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο της εβδομαδιαίας συμφωνίας της καρτέλας προμηθευτών/πρακτόρων για την επιτάχυνση της αποπληρωμής των πιστώσεων του καταλύματός σας και παράλληλα, την είσπραξη υπολοίπων προμηθευτών/πρακτόρων σύμφωνα με τους προκαθορισμένους χρόνους και τρόπους πληρωμής.

Στο ίδιο πλαίσιο, αναλαμβάνουμε τη διενέργεια έρευνας αγοράς προμηθειών και λήψης προσφορών από υποψήφιους προμηθευτές καθώς και αξιολόγηση των προμηθευτών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει.

Η συμβουλευτική μας καθοδήγηση για την εξαγωγή κόστους των πιάτων και ποτών του μενού με τη συνεργασία του υπεύθυνου κουζίνας και μπαρ και ο καθορισμός του περιθωρίου κέρδους/μικτών τιμών για τα μενού των επισιτιστικών τμημάτων, αποτελούν μια ακόμα λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο τελικό κέρδος που σας αποφέρουν οι υπηρεσίες σας.

Αυτοματοποιηση φορολογικων διαδικασιων

Ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών που ακολουθείτε για να διεκπεραιώσετε τις καθημερινές φορολογικές σας υποχρεώσεις εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και εξασφαλίζει σιγουριά και μακροπρόθεσμη γαλήνη για τον ιδιοκτήτη ενός καταλύματος.

Glaronissi Beach

Golden Sand

Γι’ αυτό και η ομάδα της Optima αναλαμβάνει, πέρα από την διασύνδεση με το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης mydata της ΑΑΔΕ, τον πλήρη καθημερινό έλεγχο και την επαλήθευση της ορθής έκδοσης των φορολογικών παραστατικών (τιμολόγια και αποδείξεις) πώλησης δωματίων, καθώς και τη μηνιαία αποστολή στο λογιστήριο των τιμολογίων εξωτερικού που αφορούν σε ενδοκοινοτικές συναλλαγές και εξασφαλίζει για εσάς χρόνο, ασφάλεια και ενημέρωση μέσα από εβδομαδιαίες αναφορές για την κίνηση των εσόδων σας από τις κρατήσεις που πραγματοποιείτε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.