Τα ταξίδια φέρνουν δύναμη και αγάπη στη ζωή μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Arco Naxos

 

ABOUT OPTIMA

Οργάνωση, διαχείριση, συμβουλευτική καθοδήγηση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων

Η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της Ελλάδας μέσα από καινοτόμες τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες, που αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για αξέχαστες διακοπές, αποτελεί ένα συνδυασμό επαγγελματικής ιδιοφυίας και τέχνης. 

Αυτόν ακριβώς τον σκοπό υπηρετεί αδιάλειπτα από το 2017 μέχρι σήμερα η η ομάδα της Optima. Με έδρα τη Νάξο, η Optima παρέχει ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών οργάνωσης, διαχείρισης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και προώθησης τουριστικών καταλυμάτων, που επιτρέπουν σε κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλοξενίας να κάνει το άλμα στο συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον της ελληνικής τουριστικής «βιομηχανίας.

Μέσα από πρωτοποριακές αναλύσεις, έρευνα αγοράς για τα καταλύματα και τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων, η Optima αναπτύσσει τις δυνατότητες κάθε επιχείρησης, μεγιστοποιεί τα κέρδη της και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάληψη ηγετικής θέσης στον ανταγωνισμό.

WHO IS WHO

Η Ιωάννα Καραμανή είναι η CEO & Founder της Optima Lodgings. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάξο, το μεγαλύτερο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων με σημαντική παρουσία ως τουριστικός προορισμός για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Το γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε η ίδια να έρθει σε επαφή από τα πρώτα κιόλας χρόνια με το αγαθό της φιλοξενίας και να εντρυφήσει σταδιακά στις αξίες της τουριστικής «βιομηχανίας». 

Πλέον, μετρά πάνω από μια δεκαετία ως επαγγελματίας στον κλάδο της φιλοξενίας, με σημαντικές συνεργασίες και ολοκληρωμένα project που φέρουν την υπογραφή της σε πολλά νησιά των Κυκλάδων.

Ιωάννα Καραμανή CEO

Στόχος της με τη δημιουργία της Optima δεν ήταν άλλος από το να προσφέρει μια πραγματική αναβάθμιση στον τομέα της φιλοξενίας, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις που ενσωματώνουν καινοτομίες, αλλά εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στον ανθρώπινο παράγοντα.

Με βασικές αρχές την οργανωτικότητα, τη συνεχή εξέλιξη και την αγάπη γι’ αυτό που κάνει, η ίδια με την ομάδα της θέτουν καθημερινά τις βάσεις για τη δημιουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων ανώτερου επιπέδου, την προώθησης της αυθεντικής φιλοξενίας της Ελλάδας, ώστε κάθε επισκέπτης να βιώνει πραγματικά την ελληνική ζωή και να γίνεται πρεσβευτής της.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ OPTIMA

  • Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  • Σύγχρονα μέσα & εργαλεία
  • Εγγυημένα αποτελέσματα
  • Προσωπική επαφή με τους συνεργάτες μας
  • Εμπιστοσύνη
  • Συνεχής εξέλιξη

Aegean Palace

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας.